calculatie@vsk-kastenbouw.nl 088 – 004 60 64

Over VSK Kastenbouw BV

VSK Kastenbouw BV is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in november 2006. Wij zijn een kleine organisatie met een grote mate van flexibiliteit. Onze kracht is oplossingsgericht uw vraagstuk te beantwoorden.

Kwaliteit en veiligheid

Optimale kwaliteit kan alleen bereikt worden met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit en met een goede organisatie en vakkundig personeel. Bij de assemblage maken wij gebruik van de modernste technieken en de nieuwste producten van gerenommeerde fabrikanten. Al onze medewerkers worden dan ook geregeld door cursussen of product trainingen bijgeschoold. Alle werkzaamheden en processen worden strikt volgens ons ISO 9001 handboek uitgevoerd.

Om een veilige werkomgeving te borgen zijn wij

VCA* 2008/5.1 gecertificeerd.

Milieu

Productie van goederen en verbruik van energie belasten het milieu. Onze bedrijfsvoering is er op gericht om zo efficiënt en effectief mogelijk met de materialen en energie om te gaan. Daarnaast zien wij het als onze taak om technische installaties waar mogelijk te voorzien van energiezuinige apparatuur of klanten te bewegen tot de aanschaf daarvan. Zodat installaties ook tijdens het gebruik een zo laag mogelijke milieubelasting veroorzaken.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Vrijblijvende prijsopgave
> Totaaloplossingen tot in detail afgestemd op uw individuele wensen en eisen
> Franco levering in Nederland
> Hoogwaardige kwaliteit door toepassing van betrouwbare producten van gerenommeerde merken
> Compleet dossier met aanzichttekeningen met vermelding van toegepaste onderdelen
> Engineering en tekenwerk van besturing- en installatieschema's in EPLAN of AUTOCAD
> Volgens de geldende normen geassembleerd, inclusief keuringsrapport en certificaat
> Programmering, inbedrijfstelling en montage van diverse systemen

Schakel- en verdeelinrichtingen

VSK kastenbouw BV is uw assembleur voor schakel- en verdeelinrichtingen gevestigd in Best. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren, onderhouden, renoveren en installeren van schakel– en verdeelinrichtingen van klein tot 4000Amp. Door een breed en gevarieerd aanbod uit diverse fabrikanten kunnen wij u, voor iedere installatie, een passende oplossing bieden. Van woningbouwproject, utiliteitspand tot en met industrie of agrarische sector. Iedere schakel- en verdeelinrichting wordt door ons met de grootste zorg samengesteld en getest, compleet voorzien van keuringsrapport, certificaat en indien gewenst voorzien van installatieschema's. In bestaande installaties verzorgen wij voor u de complete uitbreiding en/of renovatie van bestaande verdeelsystemen.

Enkele fabrikaten die wij leveren:

Legrand schakel– en verdeelinrichtingen type Drivia, Plexo, XL3, Atlantic, Marina en Altis.
Eaton Holec schakel– en verdeelinrichtingen type Halyester.

Panelenbouw

Naast schakel- en verdeelinrichtingen kunt u bij VSK kastenbouw BV terecht voor al uw speciale projecten. Met behulp van de ontwerpgegevens en in nauw overleg met de opdrachtgever worden de besturings- en systeemspecificaties opgesteld. Zo leveren wij onder andere:

> Energie monitoringssystemen
> Energie besparingsystemen
> Schakel- en Bedieningspanelen en lessenaars
> Regel- en besturingskasten
> GBS systemen
> Industriële automatisering
> Noodstroom voorzieningen
> Bouwkasten

Organisatie

VSK Kastenbouw BV heeft gekozen voor een platte organisatie, waardoor wij ons flexibel kunnen opstellen. Doordat de verbindingen van en naar onze afdelingen zeer kort en direct zijn, heeft dit als gevolg dat onze overheadkosten laag zijn. Hierdoor kunnen wij in ons marktsegment uiterst scherp concurreren. Binnen de boven genoemde kaders wordt gestreefd naar maatwerk voor iedere klant. Omdat ieder project uniek is zoeken wij steeds weer naar een passende oplossing. Wij houden ons alleen bezig met schakel- en verdeelinrichtingen, daarom vormen wij geen bedreiging voor elektrotechnisch installateurs. Wij leveren uitsluitend aan installateurs en groothandel.

VSK Kastenbouw BV is SBB erkend leerbedrijf.

Lid van Fedet - Federatie Paneelbouw

VSK Kastenbouw BV wil zich actief bezighouden met de ontwikkeling van de paneelbouw in Nederland. Als bouwer van schakel- en besturingspanelen hebben wij ons daarom aangesloten bij de Federatie Elektrotechniek (fedet) en meer specifiek de Federatie Paneelbouw. Dit platform is voornemens de branche te ondersteunen in het uitzetten van richtlijnen voor het stimuleren en verbeteren van kwaliteit, kennisvergaring, innovatie, normeringen en opleidingen.

De visie van de Federatie Paneelbouw luidt: ‘Het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- en de maakindustrie in Nederland.’

De overkoepelende organisatie fedet zet elektrotechniek op de agenda van overheden, opleidingsinstituten  én opdrachtgevers, zoals de bouw en de industrie. Want waar zou onze hedendaagse samenleving zijn zonder elektrotechniek?

VSK Kastenbouw BV – Regio Zuid

De Maas 22D
5684 PL BEST
Nederland
Tel. 088 – 004 60 64